Ervaren Online marketing Specialist - Weppster
349055
post-template-default,single,single-post,postid-349055,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ervaren Online marketing Specialist

Weppster en Hoppashops.nl groeien momenteel snel en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Wij zijn op zoek naar een ervaren online marketing specialist die ons kan helpen met de online marketing van onze eigen webshops en de website van onze klanten. Daarbij is jouw belangrijkste uitdaging het realiseren van een groei in omzet en marge.

 

WAT GA JE DOEN?

 

Als Ervaren Online Marketing specialist bij Hoppa Shops ben jij degene die zorgt voor meer traffic en optimale conversie. Daarbij zet je Google AdWords-campagnes op en optimaliseer je de bestaande campagnes voor een optimaal resultaat. Dit gebeurd voor zowel onze eigen webshops als websites voor onze klanten.

 

Voor nieuwe shops voer je uitgebreide zoekwoordanalyses uit om deze vervolgens in een sitestructuur te verwerken. Vervolgens stuur je de afdeling aan voor optimale productcategorieën en productteksten die verkopen.

 

JIJ HEBT HET VOLGENDE IN HUIS:

 

Een afgeronde HBO- en/of universitaire studie

Minimaal 5 jaar ervaring als online marketeer

Ruime kennis van SEO, SEA, affiliates, display advertising, e-mailmarketing en social media.

5 jaar ervaring in zowel Google AdWords als Google Analytics

Kennis van andere online advertising mogelijkheden (beslist, kieskeurig, vergelijker enz.)

Uitstekende communicatieve vaardigheden

Leidinggevende ervaring

Analytisch ingesteld

 

WAT BIEDEN WIJ:

 

  • Uitstekend salaris
  • Een fulltime dienstverband
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Werken in een team van gedreven collega’s

 

OVER ONS

 

Hoppa! Shops BV exploiteert tientallen webshops op het gebied van Wonen & Tuin en Kids & Speelgoed. Ons visie en ervaring is dat dit het beste werkt met algemene en herkenbare namen of met merkenshops.

Weppster  kent zijn oorsprong al sinds 1996 en is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van internetsites/websites en webbased  software met ons eigen Content Management Systeem (CMS).

 

GEÏNTERESSEERD?

 

Neem voor meer informatie contact op met Leon Hofste via 088 – 04 04 704  of stuur een e-mailtje met CV naar [email protected]

AUTHOR: Adwep123
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.