Onze werkwijze - Weppster Webdesign Borne
349486
page-template-default,page,page-id-349486,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Onze werkwijze

Stap 1 Kennismaking / inventarisatie

 

De eerste stap richten een professionele website bouwen is gestart. Samen plannen we een eerste kennismakingsgesprek bij ons op locatie of natuurlijk in overleg bij u op locatie. We bespreken de eerste stappen richting webdesign en inventariseren waar de behoeftes liggen. Samen bespreken we een aantal functies die bij het bedrijf passen. De huisstijl en alle gegevens van het bedrijf moeten namelijk bij ons bekend zijn om aan de slag te kunnen. Ook de wens of het een Magento of WordPress ontwerp wordt moeten worden vastgelegd. Kortom: de webbouwer kan pas van start gaan als alle wensen en behoeftes qua webdesign duidelijk in kaart zijn gebracht. Tussentijds zullen we de volgende stappen evalueren om te zorgen dat het uiteindelijke doel perfect wordt!

 

 

Stap 2 Grafische opzet maken

 

Op basis van de huisstijl gaan we een design ontwikkelen. Door onze jarenlange ervaring met webdesign denken we goed na over het kleurgebruik en de website opbouw. We gebruiken passende foto’s, video’s en ander beeldmateriaal wat kwalitatief goed past bij de gehele stijl. We maken alles in concept variant en zullen hetgeen eerst laten goedkeuren door onze partner. Wanneer de grafische opzet compleet is en de teksten en beeldmateriaal volledig zijn gekeurd kunnen we verder naar de volgende fase, namelijk de technische realisatie.

 

 

Stap 3 Technische realisatie

 

Nu we weten waar de website aan moet voldoen zullen we deze gaan vullen. De technische realisatie staat voor de website structuur die wordt ingebouwd door onze webbouwer. Nadat het technische gedeelte goed is ingesteld kunnen de teksten en afbeeldingen worden geplaatst. De website wordt in een concept versie helemaal getest op functionaliteit zowel op desktop als op een mobiele versie. Het is belangrijk dat de schermresolutie goed wordt getest wanneer de website nog niet is gelanceerd. Is alles goed leesbaar en is de menustructuur duidelijk opgebouwd dan zullen we het concept samen bespreken met de klant.

 

 

Stap 4 Oplevering + uitleg

 

Wanneer u als klant helemaal tevreden bent over de website structuur en content zullen we de website online gaan zetten. Met de gekozen domeinnaam komt de website in de zoekmachines van google terecht. We zullen dit natuurlijke proces van gevonden worden met u bespreken. We geven een korte training over de precieze werking van de site en waar u alles kunt vinden. Het is belangrijk om een website of webshop up-to-date te houden.

 

 

Stap 5 Social media & Online marketing traject

 

Dagelijks worden de zoekmachines weer opnieuw ingesteld en wordt nieuwe content relevant. Door de website te onderhouden weet u zeker dat de data niet verouderd. Na de uitleg kunt u ervoor kiezen om zelf de website en de nodig updates van de software uit te voeren. Echter bieden bij ook een onderhoudsabonnement aan zodat onze webbouwer structureel nieuwe updates doorvoert. Zo krijgt u een totaal oplossing van de website en kunnen wij het gehele proces beheren, eventueel ook de online marketing en social media kant. Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij Weppster Webdesign in Borne? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 088 – 04 04 744 of vul hiernaast het contactformulier in.

 

Weppster Webdesign biedt u een totale oplossing voor webdesign en onderhoud!