Almelo Doet Mee! - Een beweging met als doel Meedoen en Participeren - Weppster
348916
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348916,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Project Description

Aangezien onze vorige site verouderd was en wij graag een duidelijker site wilden, hebben we op aanraden Weppster in de arm genomen om dit op te pakken. Dat was zeker geen vergissing!

Onze site is nu weer helemaal van deze tijd, stukken overzichtelijker en mensen zijn vol lof over de uitstraling ervan. Ook weten onze aanvragers het contactformulier goed te vinden, we zijn er maar druk mee…

De contacten met Dennis Slettenhaar en Maikel Rekers verliepen soepel en snel. Ze doen graag wat extra’s voor je, walk the extra mile zoals de amerikanen dat zo mooi kunnen zeggen. Die service is bijzonder in deze tijd.

Ook op creatief gebied zijn wij erg tevreden over Weppster, ze luisteren goed naar je en hebben snel door wat je bedoeling is.

Zijn er probleempjes? Dan worden die snel en adequaat opgelost.

Het vullen van de site is ons (geen pc nerds) in een uur bijgebracht en lukt het eens een keer niet dan zijn ze goed bereikbaar en kunnen in begrijpelijke pc taal uitleg geven.

Met vriendelijke groet,

Team ‘Almelo Doe(t) mee’.

Bekijk hier de website!Bekijk hier de website!
Project Details
Date

1 januari 2016

Category

Klanten

Previous
Next