Almelose Wielervereniging de Zwaluwen - Weppster
348802
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348802,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Project Description

Almelose Wielervereniging de Zwaluwen

Door omstandigheden moesten wij eind november onze website snel opnieuw onderbrengen bij Weppster, zij hebben voor ons de oude content de afgelopen maanden in de lucht gehouden en ondertussen is er achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website. De oude site was gebaseerd op CMS en is de afgelopen maanden door Weppster draaiend gehouden maar we hebben daar geen input op geleverd en hebben alle energie in de nieuwe website gestoken die we op een nieuw platform hebben gebouwd (WordPress). Al vele jaren maken we gebruik van de diensten van Weppster, en ook nu hebben Dennis Slettenhaar en Robin Valk ons weer fantastisch geholpen en een prachtige website voor ons gebouwd! We hopen dat jullie er veel lees- en kijkplezier aan beleven.

Als Almeloër draagt Dennis onze wielervereniging een warm hart toe, wat zich ook nu weer heeft geuit in zijn betrokkenheid bij dit project. Dennis en Robin hebben uitstekende ideeën en hebben daarnaast ook heel goed geluisterd naar onze wensen. Bijzonder is ook dat ze altijd voor je klaar staan en snel en duidelijk antwoord geven op vragen. Dankzij het team van Weppster hebben we weer een prachtige nieuwe website!

Johan Roubos
AWV de Zwaluwen

 

Bekijk hier de website!Bekijk hier de website!
Project Details
Date

22 maart 2017

Category

Klanten

Previous
Next