Bessels Tweewielers - Weppster
348912
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-348912,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose child-child-ver-1.0.0,moose-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
Project Description

Wij, Bessels Tweewielers in Ugchelen, waren opzoek naar een leverancier voor onze nieuwe website. Via een medewerker van ons kwamen we bij Weppster uit. Wat gelijk opviel was de duidelijke en open manier van communiceren, what you see, is what you get. Dit wij vonden dat heel prettig want we werken zelf ook op deze manier.

Na een paar gesprekken met Dennis Slettenhaar, die een duidelijke visie en uitleg gaf, is er in een paar dagen een hele mooie site ontwikkeld. Dit alles in overleg met ons. Voor Maikel Rekers van de helpdesk was geen vraag te veel. Begrepen wij iets niet, werd het direct opnieuw uitgelegd of het probleem opgelost. Ook het bewerken van de site met het Weppster CMS is perfect zelf te doen, je hoeft hiervoor géén computergenie te zijn.

Wij ervaren de samenwerking met Maikel als erg prettig, trouwens met Weppster in het algemeen. Er word meegedacht met diverse leuke acties, nieuwsfeiten, oplossingen enz.

Zoals u hierboven gelezen heeft zijn wij van Bessels Tweewielers bijzonder tevreden over onze site en samenwerking!

Marco Bessels
Bessels Tweewielers

 

Bekijk hier de website!Bekijk hier de website!
Project Details
Date

1 januari 2016

Category

Klanten

Previous
Next